Bestbuy4you webwinkel
Producten
Winkelwagen
Zoeken
Klantenservice
RSS feeds

Betaalmogelijkheden
 
Bij bestbuy4you heeft u de keuze uit volgende betaalmogelijkheden:
 
iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

BANCONTACT / MISTERCASH

Met BANCONTACT / MISTERCASH kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van BANCONTACT / MISTERCASH, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 
 
CREDITCARD

Voor betaling met uw creditcard heeft u de keuze uit volgende mogelijkheden:

  • VISA / V-Pay / VISA Electron

  • Mastercrad

  • Maestro


PAYPAL

U betaalt elektronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mail adres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

VOORAF OVERMAKEN (OVERSCHRIJVING)

Na het plaatsen van uw bestelling dient u zelf het orderbedrag over te maken op rekening  van Bestbuy4you te Voerendaal. Na ontvangst van uw betaling wijzigen wij de status van uw bestelling en sturen wij u een e-mail.
 
Let op: vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij de betaling!

Bankgegevens
Bestbuy4you
6367VZ - Voerendaal
IBAN:             NL73KNAB0255853939
BIC/SWIFT:   KNABNL2H
 
ACHTERAF BETALEN (REMBOURS)

Indien u achteraf wilt betalen kunt u kiezen voor levering onder rembours. U betaalt uw bestelling dan aan de postbode zodra deze het pakketje komt afleveren. Het handigst werkt het als u het verschuldigde bedrag gepast in huis heeft zodra de postbode aan uw deur komt.  Via Track-Trace van PostNL kunt u zien hoe laat de postbode verwacht bij u aanwezig te zijn.
 
Let op: er zijn extra kosten verbonden aan levering onder rembours!

 | Meer