Bestbuy4you webwinkel
Koekenpan Infinity Chefs (20 cm) - Bergner

Dit is een koekenpan uit de serie "Infinity Chefs" van Bergner. De "Infinity Chefs" serie is de meest geavanceerde serie en ontwikkeld en aanbevolen door topchefs.  De koekenpan heeft een doorsned...

Artikelnummer

BB4DS07503 

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd:

1-2 werkdagen

€ 42,75
€ 36,75
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Dit is een koekenpan uit de serie "Infinity Chefs" van Bergner. De "Infinity Chefs" serie is de meest geavanceerde serie en ontwikkeld en aanbevolen door topchefs. 

De koekenpan heeft een doorsnede van 20 cm en hoogte van 4.2 cm en is geschikt voor alle warmtebronnen: elektrisch, gas, halogeen, inductie en keramisch. De 3 laags opbouw (triple layer / tri-ply) bestaat uit: RVS 18/10 boven en beneden en aluminium in het midden. Deze tri-ply opbouw  zorgt voor uitstekende warmtegeleiding. 

Door de behandeling met pallatium-coating is deze pan extreem krasbestendig: bestand tegen het gebruik van metalen spatels, lepels enz. Met Whitford Xylan plus anti-aanbaklaag en voorzien van een "stay-cool" RVS-hanvat. Tevens met turbo-inductie, door de 360 graden inductie is de pan de gehele onderzijde (15 cm) te verwarmen, dit in tegenstelling tot de meeste andere pannen.

  • Typenummer: BGIC-3550

Relevante producten