Retouren

Wat te doen bij retourneren?

Als een product niet aan de verwachtingen voldoet, mag dit onder bepaalde voorwaarden retour gestuurd worden, zie hieronder voor de omschrijving van de afkoelingsperiode en uitzonderingen daarop.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht moet u het "formulier herroeping" invullen en retourneren aan Bestbuy4you, het "formulier herroeping" kunt u onder aan deze pagina downloaden.
  
Afkoelingsperiode:
 
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen een bestelling te annuleren (herroepen). De afkoelingsperiode start bij ontvangst van uw bestelling. Tijdens de afkoelingsperiode dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover als dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
 
De bestelling dient binnen 14 dagen na uw annulering (herroeping), onder vermelding van uw bestelnummer retour gestuurd te worden aan Bestbuy4you. U draagt hierbij altijd zelf de kosten van de retourzending. Eventueel reeds betaalde bedragen worden na ontvangst van uw retour melding binnen 14 dagen terugbetaald, onder voorwaarde dat het product in goede orde retour ontvangen is.
 
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij uw IBAN rekeningnummer en de bijbehorende tenaamstelling nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens de BIC/Swift code van hun eigen bank te vermelden.
 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Bestbuy4you hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
 
Uitzonderingen:

 
Uitgesloten van retourneren zijn volgende producten:

  • speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten,

  • cd's, dvd's, blu-ray's, games en overige software producten waarvan de verpakking of verzegeling is verbroken,

  • beschadigde producten.| Meer

Waarom Bestbuy4you?

Voordelen

...
Levering uit voorraad dus geen onverwachts lange levertijden

... Bestellen als gast zonder te registreren
... Veilig betalen via SSL secure verbinding o.a. iDeal
... Hoge klantenwaardering, check de feedback bij Webwinkelkeur, Beslist of Bol.com
Informeer andere klanten over uw aankoop en schrijf zelf ook een beoordeling en ondersteun zo andere gebruikers bij hun aankoop. 

Heeft u verder nog vragen? aarzel dan niet om contact op te nemen.

Over ons

Bestbuy4you sinds 2003 online
 
Bestbuy4you heeft een veelzijdig aanbod van artikelen, variërend van mode en lifestyle, sport en outdoor tot wonen, tuin en terras. De meeste artikelen worden snel en uit voorraad geleverd voor levering binnen Nederland en België.
 
Met scherpe prijzen, uitgebreide productinformatie en een snelle levering is Bestbuy4you dé webwinkel om gemakkelijk en vertrouwd online te shoppen.
 
Webshop Keurmerk

Bestbuy4you is aangesloten bij stichting
WebwinkelKeur, zo bent u verzekerd van
een betrouwbare webwinkel en een veilige
aankoop.

 

Contact

Bestbuy4you
Tenelenweg 170
6367 VZ - Voerendaal
Nederland

KvK nummer:14077423
BTW nummer: NL001813360B83

mail: info@bestbuy4you.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel software