Bestbuy4you webwinkel
Producten
Winkelwagen
Zoeken
Klantenservice
RSS feeds

Retouren

Wat te doen bij retourneren?

Als een product niet aan de verwachtingen voldoet, mag dit onder bepaalde voorwaarden retour gestuurd worden, zie hieronder voor de omschrijving van de afkoelingsperiode en uitzonderingen daarop.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht moet u het "formulier herroeping" invullen en retourneren aan Bestbuy4you, het "formulier herroeping" kunt u onder aan deze pagina downloaden.
  
Afkoelingsperiode:
 
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen een bestelling te annuleren (herroepen). De afkoelingsperiode start bij ontvangst van uw bestelling. Tijdens de afkoelingsperiode dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover als dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
 
De bestelling dient binnen 14 dagen na uw annulering (herroeping), onder vermelding van uw bestelnummer retour gestuurd te worden aan Bestbuy4you. U draagt hierbij altijd zelf de kosten van de retourzending. Eventueel reeds betaalde bedragen worden na ontvangst van uw retour melding binnen 14 dagen terugbetaald, onder voorwaarde dat het product in goede orde retour ontvangen is.
 
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij uw IBAN rekeningnummer en de bijbehorende tenaamstelling nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens de BIC/Swift code van hun eigen bank te vermelden.
 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Bestbuy4you hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
 
Uitzonderingen:

 
Uitgesloten van retourneren zijn volgende producten:

  • speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten,

  • cd's, dvd's, blu-ray's, games en overige software producten waarvan de verpakking of verzegeling is verbroken,

  • beschadigde producten.| Meer